Gimnáziumi osztályaink a 2017/2018. tanévben

  • A nyelvi előkészítő évfolyamon heti 18 nyelvóra
  • ECDL-bizonyítványra felkészítő számítástechnika órákat tartunk.
  • Választható fakultációk a 11-12. évfolyamon: történelem, magyar, matematika, angol, biológia
  • Választható főnyelvek: angol
  • Választható kisnyelvek: német, japán, spanyol
  • Saját fejlesztésű tantárgyi programok a tagozatokon.

5 ÉVFOLYAMOS ANGOL NYELVI ELŐKÉSZÍTŐVEL

140x140

Nemzetközi vállalkozási tagozat

Ajánljuk olyan diákoknak, akik el tudják képzelni, hogy a középiskola után akár saját vállalkozást indítanának, illetve szívesen folytatnák szüleik által alapított céget. A tagozaton nem célunk „kisvállalkozókat” képezni, inkább a vállalkozói szemlélet átadása a cél.

Bővebben..
140x140

Film és Média tagozat

2010 szeptemberétől az Európa 2000 Középiskolában lehetősége van a diákoknak a gimnáziumban film és média tagozatot választani. A fotózás, kamerahasználat, vágási alapismeretek mellett képet kapnak az online újságírás rejtelmeiről, valamint betekintést nyernek a média szövevényes világába is.

Bővebben..
140x140

Vendéglátás Tagozat

Ajánljuk olyan diákoknak, akik szívesen tanulnának szakmai tárgyakat de, a gimnáziumi képzést részesítik előnyben. A tananyag megegyezik a vendéglátásszervező OKJ szakképzés tantárgyaival. A diákoknak az 5. év után lehetőségük lesz kiegészítő érettségit tenni a szakmai tantárgyból.

Bővebben..
140x140

Turisztika tagozat

Ajánljuk olyan diákoknak, akik szívesen tanulnának szakmai tárgyakat de, a gimnáziumi képzést részesítik előnyben. A tananyag megegyezik a turisztikaszervező, értékesítő OKJ szakképzés tantárgyaival. A diákoknak az 5. év után lehetőségük lesz kiegészítő érettségit tenni a szakmai tantárgyból.

Bővebben..

4 ÉVFOLYAMOS

140x140

Emelt Történelem Tagozat

XXI. századi módszerekkel oktatott történelem heti 6 órában - azoknak, akik történelemből emelt szintű érettségit szeretnének tenni, egyetemre, vagy főiskolára bejutni (jogi, gazdasági és bölcsész szakirányokon)

Bővebben..
140x140

Angol Tagozat

Ajánljuk azoknak, akik olyan képzést szeretnének, ahol a négy év alatt magas óraszámban tanulhatnak idegen nyelveket és nem szeretnének 1 évet nyelvi előkészítő évfolyamon eltölteni.

Bővebben..