Kiváncsivá tettünk?

Híreink

140x140

Gimnáziumi képzéseink

Részletes infó

Közeleg a jelentkezési határidő!

Ismerj meg minket közelebbről, gyere el nyílt napjainkra!

HOZD MAGADDAL BARÁTODAT ÉS OSZTÁLYTÁRSADAT IS! IGAZOLÁST ADUNK :)

140x140

Nyelvi előkészítő évfolyam

Iskolánk élve a lehetőséggel, az elsők között indította el nyelvi előkészítő évfolyamát. A nyelvi előkészítő évfolyam első tanévében heti 18 angol tanórán vesznek részt a diákok, ezzel megteremtve a későbbi nyelvtanulás alapjait. Az iskola nyelvi követelményrendszerének megfelelően a 10. év végén az középfokú "C" típusú nyelvvizsga letétele elvárás minden diákunktól. Kiemelt óraszámban tanítjuk a számítástechnikát, biztosítva az ECDL modulvizsgák megszerzésének lehetőségét. Minden osztályban biztosítjuk a tanulástechnika tréninget és a művészeti oktatást is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
140x140

Információk 8. osztályos felvételizőknek

Tisztelt Szülők! A következő linken megtekinthetik a 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendeletet, mely tartalmazza a felvételi eljárás lebonyolítására vonatkozó fontos időpontokat és határidőket. Sok sikert kívánva a felvételihez: Papp András Igazgató

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
140x140

Tehetséggondozó szakkör

Tehetséggondozó szakkört indítunk magyar és matematika tantárgyakból szombati napokon 9-12.30 között. INDULÁS: 2016. OKTÓBER 01. 9.00 ÓRA Az ára 15.000 Ft, melyet az első alkalomkor kell befizetni. A szakkörre később is be lehet csatlakozni, ebben az esetben részarányos fizetésre van lehetőség.

JELENTKEZZ MOST!

Életképek

« 2 A 11 »

Videók iskolánk hétköznapjaiból